За нас
Ние създаваме уникални уебсайтове ориентирани към резултатите, като се стремим да проектираме индивидуален дизайн на всеки един уеб проект.

TigBg? Кои сме ние!

Създаваме сайтове

Преди да започнем да създаваме уеб ресурс, ние изследваме обхвата на клиента, неговите силни страни, изучаваме целевата аудитория, след това компетентно проектираме и разработваме уебсайт.

SEO Оптимизация

Ако уебсайтът е изпълнен с уникални интересни текстове, той има правилно конфигуриран SEO, използваемост, дизайн, това ще подобри състоянието на вашия уебсайт, ще бъде удобен за клиентите и ще остави конкуренцията назад.

Поддръжка

В процеса на работа в уебсайта могат да възникнат грешки. Но ако използвате техническа поддръжка, грешките бързо се коригират и работата на уебсайта се подобрява. Тя помага да се намали времето за възстановяване на ресурса в случай на "счупване" и намаляване на финансовите загуби.

Хостинг

Ние предлагаме надеждни и сигурни хостинг услуги, които се предлагат в различни варианти, всички от които включват PHP различни версии, MySQL, електронна поща и много други функции.

Ето с какво се занимава TigBg...

Разработка и поддръжка

Винаги поддържаме връзка! Нашите клиенти могат да получат безплатна консултация със специалист или да поръчат изменение/редактиране на уебсайта. Заедно с Tigbg развитието и съпровождането на проекта ще се превърне в приятно приключение.

Редактиране на уебсайт

Знаем, че редактирането и актуализирането на завършен уебсайт, разработен от уеб студио Tigbg, ще се окаже по-лесно, отколкото да работите с калкулатор. Нашите експерти ще споделят полезни съвети за работа с контролния панел, и ще остане само да се насладите на отличен резултат.

Прозрачно ценообразуване

Уеб студио Tigbg - достъпно и с вкус. Нашите клиенти, избирайки всяка услуга на уебсайта, са защитени от скрити такси и комисионни. Имаме фиксирана цена, която не зависи от падането на лева или Bitcoin.

Висока репутация

Компанията разработва най-добрите решения за самостоятелно създаване и популяризиране на уеб сайтове и онлайн магазини. Те са оптимизирани за нуждите на малкия и средния бизнес, като му помагат да расте бързо, а не просто да бъде на повърхността.

Имате въпроси?

Нуждаете се от уебсайт, създаден от един от лидерите на пазара на уеб услуги? Искате ли повече информация за нашите предимства и услуги? Ще се свържем с вас и ще отговорим на всички въпроси, които ви интересуват.

Отстъпки за постоянни клиенти

Получвате отстъпки и промоционални кодове от нашите партньори след завършване и приемане на поръчката в системата Tigbg.