Портфолио
От 15 години създаваме уебсайтове и приложения към тях. Гарантираме, че всичко ще бъде с най-добро качество!

Предимства на TigBg.

Лесен за използване
Избираме шаблон за вашия бизнес, променяме в движение текстове, фон, снимки. Лесно създаваме ваш собствен уебсайт!
Готови шаблони
Използваме готовата колекция от шаблони и ги променяме сами. Създаваме свои собствени модули във вашия дизайн.
Блок редактор
Добавяме желаните блокове от каталога към страницата, променяме текстовете в тях, шрифтове, палитра, добавяме анимация и персонализираме бутоните.
Въвеждаме данни
Добавяме в всяка начална страница информация от онлайн магазина: продукти от каталога, новини и всякакви инфоблокове.
Мобилна адаптация
Уебсайта изглежда перфектно на всички устройства! По време на създаването на уебсайта вие вижте как се показва на смартфони и таблети.
На ваш хостинг
Уебайтове, които създаваме, дизайнерски са на същото място, където и вашият основен уебсайт. Няма нужда от преместване на съдържанието/файловете.

TigBg решения.

/Интернет%20магазин
Многофункционален ресурс, базиран на Opencart. Основната задача е автоматизирането и монетизирането на вашия бизнес в интернет.
/Корпоративен%20уебсайт
Разрешаване на всички информационни и рекламни задачи на вашата фирма. Подобрява имиджа на вашата организация и привлича нови клиенти.
/Landing%20page
Изключителният ландинг е от съществено значение за ефективната продажба на вашите стоки или услуги. Както и за отразяване на всякакви събития.
/SEO%20оптимизация
Цялостна SEO оптимизация на вашия уебсайт ще осигури постоянен приток на целеви посетители, увеличаване на реализациите на продажбите и признаване на марката на компанията.
/Контекстна%20реклама
Професионална настройка и поддържане на контекстна реклама за незабавно привличане на заинтересовани клиенти към вашия уебсайт.
/E-mail%20Маркетинг
Ефективен и евтин инструмент за нови на клиенти, стимулиране на продажбите и увеличаване на интереса към предложенията на вашата фирма.